Senaste inläggen

Av Johanna - 10 juni 2008 19:09


Det finns nått som heter semesterersättning, det är en bra grej.  Idag kom mitt sista lönebesked och jag fick en mindre hjärtinfarkt när jag läste beloppet. Semesterersättning som sagt, något som jag faktiskt glömt bort att jag skulle få. Det var en mycket trevlig överraskning!

     Raskt över till en annan glädjande nyhet. Vi har fått ny micro! Det innebär att jag kan poppa popcorn igen. Hurra! 

ANNONS
Av Johanna - 9 juni 2008 12:28


Igår kväll gick solen ner med riktig pompa och ståt!

ANNONS
Av Johanna - 2 juni 2008 10:38


Jag hittade världens roligaste sida igår och jag var tvungen att beställa lite coola grejer. Fyra pins och en tygkasse för sammanlagt ungefär 6o kronor. Jag kommer vara tuffast i stan! http://www.flatebo.se/ är adressen om du vill bli lika tuff som jag. Där finns smycken, väskor, kläder pins och allt möjligt roligt!


Det här är vad jag beställde

Av Johanna - 1 juni 2008 20:38


Den här helgen har varit händelserik må jag säga. Det började med att jag åkte till Hanna i fredags och vi lagade god mat tillsammans och red på Silas och Fantasi. Det var verkligen år och dagar sedan jag red sist. Silas som jag red är en enorm (i alla fall för mig som inte är så stor) travare som tycker det är väldigt kul att galoppera. Det tycker jag med, men det vore trevligare om han hade stannat på mitt komando, vilket han inte hade lust med i fredags så det gick lite sisådär. Men jag är stolt över mig själv som lyckades hålla mig kvar på honom hela tiden!

     På lördagen åkte vi till Värnamo, jag gick på systemet, och sen drog vi vidare mot Anderstorp hem till Mia och Anders. Där satt vi och pratade i ett par timmar, blandade drinkar och klappade deras djur (två råttor och en kanin). Sen åkte vi vidare till Gislaved och träffade några kompisar till Anders och sedan Gissledagarna som är nått jippo med karuseller och gratis musik. Vi käkad pizza och drog sedan bort till scenen för att lyssna på Nordman. Jag måste erkänna att han faktiskt är ganska bra, och när de spelade "Vandraren" så var det en riktigt härlig stämming!

     Lite senare på kvällen upptäckte jag att min mobil var försvunnen. Panik! Vi sprang runt och letade hos all vi varit hos och på pizzerian vi åt på men den fanns ingenstans. Paniken steg. När vi sedan kom hem till en av dem som vi varit hos tidigare på kvällen, tilläggas bör att detta var ett par hårda metalkillar med uppochnervända kors på väggarna, och jag frågade efter min mobil klämde jag fram med ett "Det står Jesus på den" när jag skulle förklara hur den såg ut. Då kände jag hur alla blickar vändes mot mig. Det var faktiskt ganska kul. :) Aldrig att jag skäms för min polare där uppe i himlen! Mobilen hittade jag föresten hemma hos Mia där jag hade lagt den på laddning och sedan glömt bort den. Kvällen avslutades med oboy och en söt Johannes i telefon. Övrigt kul som helgen bjöd på var studsmattehoppande, sockervadd och guitarr hero.

     Idag söndag har jag bara degat ute i solen och läst en massa böcker och eftersom jag nu har påbörjat mitt två och en halv månad långa sommarlov/semester tänkte jag åka till biblioteket i morgon och fylla på förådet av sommarlektyr.


Av Johanna - 28 maj 2008 21:15


Bara två dagar kvar på jobbet. Pepp pepp! 

Av Johanna - 22 maj 2008 21:05


Imorgon ska jag till Kalmar och träffa  Johannes, vi har varit ihop i två         månader idag så vi ska fira med en  picknick tillsammans och bara mysa. Jag tycker så galet mycket om honom, tack för att du finns!


Av Johanna - 20 maj 2008 17:51


Bara åtta dagar kvar på jobbet nu, ska bli så otroligt skönt att vara ledig sedan! Första ska jag vara hemma ett par veckor och bara sova och slappa. Sedan åker jag till mamma i juni någon gång, där ska jag förhoppningsvis jobba på kyrkans sommarcafé (har du vägarna förbi bjuder jag på fika) bada, åka båt, leka med Millan och även träffa hela la familia som kommer från Italien. Ska bli superskoj! Förhoppningsvis kommer jag också iväg på Arvikafestivalen 3-5 juli, vilket påminner mig om att jag borde ringa Hanna idag.. Jag börjar bli tankspridd, men vad gör det, Sommaren är snart här!

Av Johanna - 17 maj 2008 16:03


Nu har jag bara två veckor kvar på jobbet innan jag tar sommarlov. Känns otroligt skönt men också lite vemodigt, under dessa fyra månader har jag hunnit lära känna många underbara, knäppa och konstiga människor. Jag kommer särskilt sakna Peter som alltid försöker liva upp alla på frabiken som har jobbat där så länge att de snart växer fast vid sina maskiner. I fredags kunde man höra Peter säga följande till Arne som är truckförare men nu stod och slet med att flytta några pallar med en handtruck; " - Jasså här står du och drar handtralla på arbetstid! Dessutom får du betalt för det, det är nästan så man blir avundsjuk." Det är sådant som får mig att överleva dagen trots att arbetet är så monotomt att man stundtals vill lägga sig ner och dö. :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se