Senaste inläggen

Av Johanna - 24 juni 2008 22:50


Jag funderade lite på om jag skulle skriva ett inlägg om mitt midsommarfirande. Det var en ganska vild tillställning så jag tror jag hoppar över det, för ert eget bästa. Eller okej, för att jag ska slippa skämmas.  

ANNONS
Av Johanna - 20 juni 2008 11:42


Nu är det inte långt kvar till Arvikafestivalen!


Igår ringde Hanna och väkte mig, vi har blivit av med våran chaufför. Panik, panik och skrik! För mig löser det sig någolunda, jag får visserligen åka dit två dagar innan och byta buss och tåg i tusen små okända städer. Men jag kommer i alla fall undan någolunda billigt. Men stackars Hanna som ska ta sig enda nerifrån Värnamo kommer bli helt ruinerad.

Jag har börjat fnula på packningslista också! I år får jag låna mammas gigantiska vandrarryggsäck så nu slipper jag släpa på massa olika otympliga väskor och kassar.

Det kommer bli så kul!!

ANNONS
Av Johanna - 17 juni 2008 14:45


Det måste varit en släng av endagsinfluensa som drabbade mig i går, för idag mår jag helt bra igen. Lite snorig, det har jag dragits med ett tag nu. Men det går väll över så småningom.

     Idag har jag för övrigt pratat med min kära mor och bestämt när jag ska komma upp till dem. Den 27 blir det att jag åker får då är de ändå inne i Uddevalla så behöver jag bara beställa biljett dit och kommer på så sätt undan lite billigare. Man är väll smålänning. ;)

     Nu sitter jag här aldeles mätt och nöjd efter att ha satt i mig en portion med ungsstekta potatisklyftor, morotsstavar och paprika. Till det färdiga falafellbullar. Mat gör mig verkligen glad!


Nu ska jag läsa lite serietidningar och klia på mygbett!

Av Johanna - 16 juni 2008 13:35


I natt sov jag 14 timmar och är fortfarande trött som en gnu. Desutom börjar jag känna mig gojsig i halsen och näsan. Fryser gör jag också, fast det inte är speciellt kallt här. Jag tror jag håller på att bli sjuk. Stackars mig. Desutom hade jag en äcklig fästing på mig igår, nu är bettet helt rött och svullet. Stackars mig ännu mer. 

...

Av Johanna - 15 juni 2008 21:06


Jag måste bara dela med mig av en smårolig konveration mellan mig och min vän. Min vän Hanna sitter och bläddra i en StreetBibel som delades ut under Hultsfredsfestivalen och utbrister: " - Det är ju fan tre sidor om bara Gud" 

Jag: " - Men Hanna, vad hade du väntat dig, det är en bibel." 


Jag älskar henne! 

Av Johanna - 15 juni 2008 20:39


Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mindre eftertänksam. Inte analysera sönder allt utan bara göra det som känns rätt för mig, även om det kanske inte är det som omgivningen klassar som det rätta. Men nej jag ska alltid gå och traggla sönder allt i min hjärna och tänka igenom allt om och om igen. Jag är jag, sedan spelar det väll ingen roll om jag inte känner som alla andra? Äh jag bara svammlar, men just nu utkämpar jag ett mindre krig med min hjärna.


Helgrapport:

Fredag - Tog emot min syster som blivit nybakad student i Rågberga kyrka utangför Tenhult. Grattis!

Lördag - Hannafinfin hade inflyttningsfest i sin lägenhet, det rosa infernot. Johannes träffade mina vänner för första gången och där var även en massa folk som jag inte träffat sedan skolan slutade. Underbart!

Söndag - Matlagning i Hannas kök, gott blev det, och degande i soffan innan jag lämnade Johannes på sitt tåg mot Kalmar och hoppade på mitt mot Skillingaryd.


Helgen har varit bra och hade varit ändå bättre om min hjärna hade velat hålla sig lite mer i bakgrunden. Men på det stora hela; Underbar helg men underbara människor!

Av Johanna - 11 juni 2008 18:00


Jag hörde just att man indirekt kommer i kontakt med 15(!) penisar på en dag, tillexempel genom att ta i ett dörrhandtag. Ahhh jag dör!!

Av Johanna - 11 juni 2008 17:35


Idag har jag åter igen laddat upp med massa spännande böcker från biblioteket. Biblioteket är verkligen en bra grej, vad skulle jag göra om det inte fanns? Bli urfattig antagligen, eller läsa väldigt lite. När jag ändå var nere i samhället så passade jag på att springa in på Hemköp och köpa ett paket micropop. Äntligen! Nu sitter jag och smaskar popcorn och tittar på webbTV med ett halvt öga. Toppen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se