Senaste inläggen

Av Johanna - 16 juli 2008 21:41


Åh så mycket roligt att se fram emot!

På fredag kommer Johannes hit, det känns som om vi inte träffats på en halv evighet Minst. På lördag åker vi till Göteborg, underabara stad, där blir det parkhäng med tevliga människor. På söndag kommer systeryster och nästa vecka kommer styv-systeryster från Italien. Och sen är det inte långt kvar tills augusti och augusti kommer bli en bra månad det känner jag enda ner i tårna! Då får jag träffa pappa och Rutger igen och ha syskonkväll med Sarah den underbara. Och sedan, skolan! Det känns verkligen som ett jättebra val, jag ska göra det här.


Livet har verkligen vänt, jag känner hur jag njuter av varenda sekund och jag kan faktiskt se ljust på framtiden även om jag inte har några seriösare planer. Jag kanske inte ser målet, men jag har i alla fall börjat leta efter stigen. Och det känns helt galet bra!


Det här är slutet på resan och början på en ny!

ANNONS
Av Johanna - 14 juli 2008 18:18Igår glömde jag ställa in den överblivna böngrytan i kylskåpet, vilket jag upptäckte idag. "Äsch det är nog inte så farligt" tänkte jag. Man ska ju inte slösa på Guds gåvor i onödan, filosoferade jag vidare, så jag åt upp det till middag idag. Och vad får man för det? Ont i magen! Tack så väldigt mycket!

ANNONS
Av Johanna - 13 juli 2008 22:48Jag har nog aldrig haft fjärilar i magen innan. Jag har nog aldrig varit såhär GLAD innan. Det är helt galet!


"Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig
"

Av Johanna - 11 juli 2008 21:12


Åh vad skönt det är att bara vara jätteledig precis hela tiden! Jag känner att jag gjorde så rätt som tog ledigt i sommar. Idag har jag inte gjort en endaste vettig sak. Eller okej, jag har hjälpt mamma och Kenneth att klippa häcken, lekt med mina små styv-syskonbarn och slagit upp lite saker i bibeln, och därmed blivit lite klokare på kuppen. Så mja, den här dagen har väll varit ganska vettig när jag tänker efter. Men det jag menar är att det är så galet skönt att veta att jag inte behöver göra nånting speciellt. Och desutom vet jag att ledigheten är lång och då behöver jag inte ha dåligt samvete om jag slösar bort en del dagar. Hurra för lediga sommardagar!

Av Johanna - 10 juli 2008 21:52


Vet du vad? Det finns någon som jag tycker helt galet mycket om och jag pratar inte om Gud eller pappa nu utan någon annan. Ord räcker inte för att beskriva honom, han är totalt, brutalt underbar helt enkelt! Jag pratar om Johannes. Min maskulina namne och pojkvän.


He rocks my world!

Av Johanna - 9 juli 2008 19:27


Har du varit sådär galet lycklig att du känner att du helst av allt vill skrika ut till hela världen hur bra allting är? Sådär galet lycklig är jag just nu. Jag riktigt känner hur spännande livet är! Jag ser mig runt och överallt möts jag av allt det underbara, vackra, roliga, fina. Sådana här dagar kan man bara tacka Gud för livet!
Av Johanna - 8 juli 2008 22:02


Puh, så var Arvika över för det här året. Förutom att jag träffade massa underbara, härliga fina människor, både okända och kända och lyssnade på bra musik så kan jag även blicka tillbaka på en hel bunt med roliga minnen. Till exempel när mina fötter sprayades rosa med permanent märkfärg för asfalt, som verkligen var permanent, eller när Hanna sålde en flaska vatten för 50 kronor i tron om att det var vodka. Spöregnet som kom sista kvällen kunde jag dock tänka mig att vara utan. Vårat tält som var av det billigare slaget stod nämnligen inte pall för vattenmassorna, som tur var hade vi snälla tältgrannar som låt oss flytta in till dem sista natten. Och tältet lämnade vi kvar i sedvanlig festivalanda. Nu när jag har återhämtat mig något verkar det som en infektion av okänt art har slagit sig ner i min hals. Sjuk är verkligen det sista jag vill vara nu!

Av Johanna - 30 juni 2008 22:32


Äh nu har jag inte skrivit på ett tag märkte jag. Sedan sist har jag hunnit druckit vin i Ljungby med Tjockis-Sara och bästaste Emilen, lekt med fina Hanna, åkt till mamma och lekt med Millan för första gången sedan innan jul. En kul vecka har det verkligen varit!


I morgon åker jag till Arvika på festival. Jag lovar att vara rädd om mig. Inte bli för full, ta emot godis av några fula gubbar, knarka, ligga med random uppraggad festivaldeltagare eller på annat sätt vara oansvarig. Så bara lugn, förhoppningsvis kommer jag hem i ett stycke och utan allt för mycket ångest.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se