Direktlänk till inlägg 4 november 2008

Presidentvalet

Av Johanna - 4 november 2008 21:48


Jag trodde väll aldrig att jag skulle skriva ett blogginlägg om politik.. 


Det kommer vara värsta valvakan här verkar det som. Men det är inte så konstigt med tanke på att det bor massa Amerikanska utbytesstudenter i våran korridor. Till middagen idag kom många av dem med amerikanskaflaggan-sminkningar och egendesignade tröjor på sig. Men skulle nästan kunna tro att det handlade om ett sportevenemang!


Dagen har förövrigt varit bra, god mat, spännande lektioner och en oerhört trevlig veckomässa i Gräshagskyrkan. Kalas!


Frid 

 
ANNONS
 
MissMagicGirl

MissMagicGirl

5 november 2008 15:12

Ja, det är en stor grej.
Jag tycker att rätt person vann.

http://missmagicgirl.blogspot.com

 
Maggie

Maggie

28 november 2008 17:09

Du är utmanad :)

http://trappedathyper.blogg.se/superficial

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se