Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Rubbad dygnsrytm

Av Johanna - 4 oktober 2008 17:34Idag vaknade jag av att klockan ringde vid tio, fint det är lördag tänkte jag och trykte på snooze. Andra gången jag vaknar undrar jag varför klockan inte ringt, konstaterar snabt att jag lyckats stänga av klockan i sömnen. Kravlar i ett halvsovande tillstånd upp ur sängen och upptäcker att klockan är så mycket som halv två. Ojdå. Jag släpar mig ner i köket för att käka frukost och möts där av halva korridoren som är mitt uppe i sin lunch.

       Anledningen till att jag sov så länge är att det lätt blir ganska sent om kvällarna här. Igår satt jag och Samuel och spelade kort i köket och när klockan var runt tolv hade den sista personen gått och lagt sig. Vad är det här tänkte vi, det är ju fredag! Vi bestämde oss för att kolla på film och drog oss tillbaka till mitt rum. När klockan var kvart över tre tyckte vi att det nog ändå var en bra idé att sova. När Samuel ska gå ner till sig hör vi att någon i korridoren spelar musik, kvart över tre!! Vi misstänker att det skulle kunna vara en hämdaktion. Men man kan faktiskt inte ha hur lågt ljud som helst när man ser på film! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se