Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Livet är fullt av överraskningar.

Av Johanna - 28 september 2008 18:55


När man bor på folkhögskola kan verkligen vad som helst hända. Igår kväll när jag stack in huvudet i vardagsrummet för att se efter om det hände nått där fick jag till min stora förvåning syn på en giljotin! Ja du läste rätt, en sådan som man avrättade folk med i frankrike under revlotuionen. Vad den gjorde där har jag ingen aning om, men jag har hört rykten tidigare om att det skulle finnas en giljotin någonstans i furugårdens källarurymmen. Och uppenbarligen var det sant. 

     I morse när jag vaknade var det dags för nästa överraskning. Utanför min dörr hade någon placerat en vägskylt med texten "genomfart". Presenter är alltid trevligt, men det skulle vara kul att veta vem den hemliga välgöraren är. 

     Undrar vad som händer i morgon? Kanske en älg i matsalen eller en luftbalong i biblioteket. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se