Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Måndag

Av Johanna - 22 september 2008 18:43


Var hemma för andra gången i helgen. Det var mysigt att träffa pappa och klappa kissen igen men annars hände inget banbrytande precis. I går tänkte jag tvinga med pappa till kyrkan, men varken SVK i Åker eller Skillingaryd hade någon gudstjänst. Inte heller Ljugberg, Åker eller Ålaryds missionshus hade något att erbjuda. Det slutatde med att vi hamnade på Frälsningsarmén, de verkade vara det enda samfundet som tyckte att det borde hända något denna söndag. Det var väll si så där. Nu har jag gjort det, men jag går nog inte dit igen. Kände mig duktig som i alla fall hade varit nånstans. Nästa söndag funderar jag på att gå till Sofia här i stan, klassen går nog till Immanuelskyrkan som vanligt men jag känner att jag behöver en rejäl dos av svenskkyrklighet.

Nu är helgen över och allt återgår till det vanliga. I går kväll låg jag och beztis-Samuel och pratade och kollade på film, sen låg vi och pratade, och sen låg vi mest bara och låg en stund. Vips var klockan över två och vi insåg att sova kanske var en bra idé. Trots den sena insomningen så var jag uppe med tuppen redan kvart över sju för att gå på morgonandakt, trots att vi inte började förens klockan 10. Ett tag undrade jag om jag var riktigt klok. Men morgonandakt blev det, om än i ett något dimmigt tillstånd. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se