Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Måndag

Av Johanna - 25 augusti 2008 19:03


Idag började vi med lektionerna på riktigt och ämnena jag ska läsa under detta året är; NT, GT, Musik i gudstjänsten, Kyrka och samhälle, Själavård/livsfrågor, Spirualitet/lärjungaskap, Dogmatik, Kyrkans historia, Bibelmetodik och tyvärr också idrott. Det mest låter grymt spännande och dessutom ska vi ha praktik tillsammans med FM-klassen (församlingsmusiker) och åka på en resa till något land i mellanöstern till våren. Hur kul kommer det inte bli?!

      Jag har börjat vänja mig vid livet på internatet och jag trivs faktiskt bra. Alla människor, både i klassen och de jag delar kök med, är så otroligt trevliga och öppna. Jönköping är en trevlig stad och jag börjar lära mig att hitta, både nere i stan och upp till skolan. Stadsparken är grym! Lamorna som finns där är skitcoola och klassen har redan hunnit testa alla klätterställningar i hela lekparken och desutom lyckats komma in gratis på dansbanan när det var pensionärsdans. Jag trivs helt enkelt jättebra!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se