Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Livet, ett äventyr.

Av Johanna - 16 juli 2008 21:41


Åh så mycket roligt att se fram emot!

På fredag kommer Johannes hit, det känns som om vi inte träffats på en halv evighet Minst. På lördag åker vi till Göteborg, underabara stad, där blir det parkhäng med tevliga människor. På söndag kommer systeryster och nästa vecka kommer styv-systeryster från Italien. Och sen är det inte långt kvar tills augusti och augusti kommer bli en bra månad det känner jag enda ner i tårna! Då får jag träffa pappa och Rutger igen och ha syskonkväll med Sarah den underbara. Och sedan, skolan! Det känns verkligen som ett jättebra val, jag ska göra det här.


Livet har verkligen vänt, jag känner hur jag njuter av varenda sekund och jag kan faktiskt se ljust på framtiden även om jag inte har några seriösare planer. Jag kanske inte ser målet, men jag har i alla fall börjat leta efter stigen. Och det känns helt galet bra!


Det här är slutet på resan och början på en ny!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se