Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

Lata sommardagar

Av Johanna - 11 juli 2008 21:12


Åh vad skönt det är att bara vara jätteledig precis hela tiden! Jag känner att jag gjorde så rätt som tog ledigt i sommar. Idag har jag inte gjort en endaste vettig sak. Eller okej, jag har hjälpt mamma och Kenneth att klippa häcken, lekt med mina små styv-syskonbarn och slagit upp lite saker i bibeln, och därmed blivit lite klokare på kuppen. Så mja, den här dagen har väll varit ganska vettig när jag tänker efter. Men det jag menar är att det är så galet skönt att veta att jag inte behöver göra nånting speciellt. Och desutom vet jag att ledigheten är lång och då behöver jag inte ha dåligt samvete om jag slösar bort en del dagar. Hurra för lediga sommardagar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se