Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Arvika Arvika Arvika!!

Av Johanna - 20 juni 2008 11:42


Nu är det inte långt kvar till Arvikafestivalen!


Igår ringde Hanna och väkte mig, vi har blivit av med våran chaufför. Panik, panik och skrik! För mig löser det sig någolunda, jag får visserligen åka dit två dagar innan och byta buss och tåg i tusen små okända städer. Men jag kommer i alla fall undan någolunda billigt. Men stackars Hanna som ska ta sig enda nerifrån Värnamo kommer bli helt ruinerad.

Jag har börjat fnula på packningslista också! I år får jag låna mammas gigantiska vandrarryggsäck så nu slipper jag släpa på massa olika otympliga väskor och kassar.

Det kommer bli så kul!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se