Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Tisdag

Av Johanna - 17 juni 2008 14:45


Det måste varit en släng av endagsinfluensa som drabbade mig i går, för idag mår jag helt bra igen. Lite snorig, det har jag dragits med ett tag nu. Men det går väll över så småningom.

     Idag har jag för övrigt pratat med min kära mor och bestämt när jag ska komma upp till dem. Den 27 blir det att jag åker får då är de ändå inne i Uddevalla så behöver jag bara beställa biljett dit och kommer på så sätt undan lite billigare. Man är väll smålänning. ;)

     Nu sitter jag här aldeles mätt och nöjd efter att ha satt i mig en portion med ungsstekta potatisklyftor, morotsstavar och paprika. Till det färdiga falafellbullar. Mat gör mig verkligen glad!


Nu ska jag läsa lite serietidningar och klia på mygbett!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se