Direktlänk till inlägg 15 juni 2008

Ännu en helg till ända..

Av Johanna - 15 juni 2008 20:39


Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mindre eftertänksam. Inte analysera sönder allt utan bara göra det som känns rätt för mig, även om det kanske inte är det som omgivningen klassar som det rätta. Men nej jag ska alltid gå och traggla sönder allt i min hjärna och tänka igenom allt om och om igen. Jag är jag, sedan spelar det väll ingen roll om jag inte känner som alla andra? Äh jag bara svammlar, men just nu utkämpar jag ett mindre krig med min hjärna.


Helgrapport:

Fredag - Tog emot min syster som blivit nybakad student i Rågberga kyrka utangför Tenhult. Grattis!

Lördag - Hannafinfin hade inflyttningsfest i sin lägenhet, det rosa infernot. Johannes träffade mina vänner för första gången och där var även en massa folk som jag inte träffat sedan skolan slutade. Underbart!

Söndag - Matlagning i Hannas kök, gott blev det, och degande i soffan innan jag lämnade Johannes på sitt tåg mot Kalmar och hoppade på mitt mot Skillingaryd.


Helgen har varit bra och hade varit ändå bättre om min hjärna hade velat hålla sig lite mer i bakgrunden. Men på det stora hela; Underbar helg men underbara människor!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se