Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

"Här står du och drar handtralla"

Av Johanna - 17 maj 2008 16:03


Nu har jag bara två veckor kvar på jobbet innan jag tar sommarlov. Känns otroligt skönt men också lite vemodigt, under dessa fyra månader har jag hunnit lära känna många underbara, knäppa och konstiga människor. Jag kommer särskilt sakna Peter som alltid försöker liva upp alla på frabiken som har jobbat där så länge att de snart växer fast vid sina maskiner. I fredags kunde man höra Peter säga följande till Arne som är truckförare men nu stod och slet med att flytta några pallar med en handtruck; " - Jasså här står du och drar handtralla på arbetstid! Dessutom får du betalt för det, det är nästan så man blir avundsjuk." Det är sådant som får mig att överleva dagen trots att arbetet är så monotomt att man stundtals vill lägga sig ner och dö. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se