Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Fredagsgodis

Av Johanna - 17 maj 2008 09:09


Igår köpte jag smågodis för första gången sedan jag blev vegetarian, altså ungefär ett och ett halv år. Jag tänkte att nu var det verkligen på tiden att jag tar en ordentlig koll på Hemköps utbud av plockgodis och ser efter vad som inte innehåller gelatin eller mjölkpulver. Det slutade med att jag fick en riktigt trevlig liten påse innehållande marianne-kulor, punchkottar, några hårda surisar och tre olika sorters gelégodis. Punchkottarna och marianne-kulorna var en riktig orgasm för smaklökarna, men gelégodiset.. URK! Godis bestående av endast socker, färg- och smakämnen är helt enkelt inte min grej längre. Det stillar sötsuget men efteråt kommer den där äckelkänslan i munnen som jag hemskt gärna är utan. Nej choklad är mer min melodi. Och möjligtvis de ekologiska vingummina från City gross.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se