Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Fredag

Av Johanna - 25 april 2008 17:02


Det här inlägget skriver jag på min alldeles egna dator. Jag har installerat och grejat i flera dagar och nu är det mobila bredbandet inpluggat och allt fungerar som det ska! Det känns otroligt skönt att kunna ha bara en dator och inte ha en del bilder och musik på mammas dator och en del på pappas. Ordning och reda är det som gäller nu!

    Jag har desutom välsignats med en hejdundrande hosta. Men det känns som om det är den tiden nu, det är så många som är sjuka så det var väll min tur. Jag är inte så förkyld i övrigt, men hostan driver mig till vansinne! Nåja nog om min sjuka, det gör väll snart över.

    Det verkar som om det blir Arvikafestivalen i sommar, både Hanna, Mia och Kattis med hane ska dit så det kommer nog bli jättekul! Jag tror det var två årsedan jag var där och jag har verkligen saknat det. Hoppas det blir bra väder, annars är ju Arvika kännt för att vara en riktigt lerig festival när regnet kommer på visit. 

    Nä nu ska jag nog försöka hitta nått ätbart i köket! 

     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se