Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Måndag

Av Johanna - 14 april 2008 21:41


Jag tror att jag har hamnat i nån slags post-pubertal hormonberg-och-dal-bana. Under samma dag har jag gått från närmast självmordsbenägen med inställningen att världen är skit och vi alla kommer dö så varför inte göra slut på det direkt, till att känna hur underbart livet är trots att jag redan borde ligga i min säng, trots att jag ska till världens tråkigast jobb i morgon och trots att klimatförändringarna kommer förvandla våran planet till en öken. Livet är allt bra oförutsägbart! 


Natti!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johannes

15 april 2008 15:57

Självmordsbenägen? Det var inte bra. :/ Tur att du mår bättre iaf. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se