Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Glad Påsk

Av Johanna - 23 mars 2008 08:45


Jesus lever! Halleluja!


Hittills har mitt påskfirande sträckt sig till att äta en massa godis och måla ett och annat ägg. Men i år har jag varit med om både Agapemåltid, skärtorsdagsmässa och korsvandring. Häftigt! Förutom det har min påsk hittills bestått av långa sovmorgnar, god mat och galet mycket kramar!

I kväll blir det påskfest hos Jenny och Micke i Skillingaryd, och då får jag dessutom träffa min stora lilla storasyster, det var ett tagsen. Det blir nog ett helbra avslut på en galet bra påsk! 
ANNONS
 
Raur

Raur

23 mars 2008 09:09

Verkar vara en supertrevlig påsk du haft :)

http://raur.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se