Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

En skruv, två skruvar..

Av Johanna - 14 mars 2008 14:59


Idag har vi haft inventering på jobbet, vilket i princip innebär att vi har suttit och räknat varenda skruv, mutter och metallbit som finns i hela fabriken. Alla har aktat sig noga för att säga ett ord mer än nödvändigt till varandra i rädsla att störa någon i räkningen vilket resulterade i den kanske tystaste dagen i Skillmechs historia. 


När jag efter tre omräkningar fortfarande inte kommit fram till om bunten med mellanläggsskivor innehöll 92 eller 94 skivor gav jag upp eftersom det endå snart var dags att gå hem och överlämnade med gott samvete resten av avdelningens inventering till kvällskiftet. Hoppas de får en trevlig fredagskväll!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se