Direktlänk till inlägg 1 mars 2008

Lördag

Av Johanna - 1 mars 2008 18:32


Igår efter jobbet åkte jag till Värnamo och gick på bokrean med kära syster. Underbara Värnamo, grät en tår när vi åkte förbi skolan. (Vilket påminner mig om att jag måste dit och hämta mitt projektarbete, och kanske bjuda på lite kakor igen.) Mötte mina små estetettor (som går i tvåan nu) Victor och Olle på stan, och wannabe-esteten Larry. Jag saknar verkligen alla håltimmar i estetsofforna där vi skrattade, sov, åt, pluggade (nåja, det är tanken som räknas) och där jag och Hanna höll vego-predikningar som ingen ville lyssna på.

     Hittade inte så mycket på rean men köpte "Men helst av allt villl jag hångla med nån" av Linda Skugge för 40 kronor. Sen smet vi in i några andra affärer och jag köpte en ny större spiral till örat, så nu har jag 10millimeters hål. Sen körde vi förbi driven på McDonalds och jag köpte en McBean, det är verkligen en orgasm för smaklökarna det! Sov hos Emma och Björn i natt och vaknade vid halv sju och var brutalförkyld. En visdomstand till håller på att tränga igenom också och jag kan lova att skönare saker har jag varit med om.

     Jo just det, fick förlängning på Skillmech. Måste verkligen hitta ett nytt jobb, jag har lyckats skära upp två fingrar på vänsterhanden och känner mig lite invalidiserad. 

     Känner mig väldigt trött och lite sjuk och skulle helst vilja sitta under hundra filtar och kramas. Någon frivillig?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se