Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Happi happi

Av Johanna - 27 februari 2008 18:54


Idag när jag som bäst stod och tejpade kartonger på jobbet fick jag en sådan härlig känsla av hur skönt det är att leva. Jag kände hur jag var glad och lycklig i varenda liten centimeter av min kropp och hur spännande livet är. Jag har inte varit såhär glad över ingenting på jag vet inte hur länge. Gott!


Sarah ropade precis att Rutger hoppat upp på bänken och slickat på mina nybakta piroger till mogondagens lunch, men jag är lika lycklig för det.


Lite kattsaliv, det är en världslig sak. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hemmagossen

6 maj 2008 18:31

kattsaliv är väl animalier...;P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se