Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Söndag

Av Johanna - 24 februari 2008 16:09


I går tittade jag på "Day after tomorrow" för.. tredje(?) gången, ruskigt bra film som skapar många tankar. Jag och Ewalena kom helt in på det här med världens undergång och Jesu åtekomst och började diskutera uppenbarelseboken. (Eller hon pratade mest och jag lyssnade, eftersom hon har större koll på Bibeln.) Ibland blir jag riktigt rädd för vad vi har gjort med världen och mot varandra, och rädd för vad som kommer hända. Så i morse när jag vaknade kände jag mig lite sådär lagom rädd. Men när jag startar datorn och går in på bibeln.se för att läsa dagens bibelord, som jag alltid gör först, så möts jag av Rom 10:9


"Ty om du med din mun bekänner att Jesus är herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad."


Mitt i prick! Precis vad jag behövde läsa just idag. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se