Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Jobb och korkade amerikaner.

Av Johanna - 20 februari 2008 18:22


Denna veckan jobbar jag på Skillmech, (oh vad roligt) med att montera ihop resesängar för bebisar. När jag jobbade där i sommras gjorde vi sängar till olika europeiska länder och nu håller de på med en stor leverans sängar som ska gå till USA. Jag måste säga att myten om att amerikanare är onaturligt korkade nog stämmer. Madrasserna är nämnligen hårda på ena sidan och mjuka på andra och amerikanerna anses tydligen inte tillräckligt smarta för att förstå att barnet ska ligga på den mjuka sidan, utan på madrasserna ska till USA har de tryckt en "This side down" - varningstext som inte finns på de europeiska sängarna. Kul kul tycker jag. :)

    För övrigt är det ganska skönt att ha nått att göra och få tjäna lite pengar men jag är glad att det bara är en vecka. Min kropp är verkligen inte bygd för fysiskt arbete! *gnäll gnäll* 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se