Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

Allahjärtansdag

Av Johanna - 14 februari 2008 16:01


Allahjärtansdag. Hmm.. kärlek handlar det om va? Nej jag tänker inte skriva om nån kille som jag gillar, inte heller om choklad eller gulliga sms. Jag tänker berätta en saga om en annan sorts kärlek, om att älska varandra precis så som vi är. Det här har faktiskt hänt på riktigt och är alldeles sant.Slänga Pappa?

- En sannsaga


Det var en gång en flicka som hette Lill. En dag tyckte flickans mamma att hennes dotter hade alldeles för mycket leksaker på sitt rum. " - Den här trasiga dockan behöver du verkligen den? Den har ju bara en arm. " Sa mamman till sin dotter. Flickan kunde inte förstå vad hon menade. " Slänga Klara, varför då? " tänkte hon, Klara var ju hennes bästa docka som hon tyckte väldigt mycket om. Precis som hon tyckte om pappa som också bara hade en arm. ( Pappan hade förlorat sin arm i en olycka när han var liten, men det visste inte flickan. För henne var det sån pappa var, det var ju inget konstigt med det. ) Nej det här kunde hon verkligen inte förstå.

" - Men mamma, ska vi slänga pappa också? " Mamman bet sig i läppen och visste inte riktigt vad hon skulle svara. Det slutade med att flickan fick behålla sin docka.


Tack Gud för att du älskar oss precis som vi är! Lär mig att se människors insida och inte dömma dem, precis som flickan som visste att dockan var precis lika bra utan arm.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se