Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Allastjärtarsdag

Av Johanna - 13 februari 2008 14:33

Imorgon är det visst allahjärtansdag såg jag. Jaha, mhm vad gör man då?

Berättar hur mycket man tycker om folk kanske? Jag tror aldrig jag har fått nått allahjärtansdagskort av nån, eller gett nått heller för den delen.

Har ni sett den där nya reklamen för en mobiltelefon föresten? "Köp den här och överaska din älskling med på allahjärtansdag bla bla blaha..." "Eller gör slut med eländet och köp den till dig själv i stället." Nä, vill jag bli uppvaktad imorgon får jag nog göra det själv. Undra om jag skulle bli glad för en hembakad kladdkaka?

 
ANNONS
 
Emil

Emil

13 februari 2008 20:48

Orka bry sig om alla hjärtans dag... bara ännu ett kommersiellt jippo som bara är till för att blåsa folk på pengar.

http://angelos.se

 
Ingen bild

Linnea

14 februari 2008 12:45

Håller med dig Johanna. Känner igen mig i det du skriver.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se