Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Tisdag, tror jag.

Av Johanna - 22 januari 2008 12:34


Okej, nu var det ett tagsen jag uppdaterade. Skärpning Johanna, annars blir det smisk! Så vad göra jag nu om dagarna? Inte så mycket faktiskt, jobbar hos pappa när det finns nått monterings eller packarbete och håller ögonen öppna efter jobb. Men jag presterar bäst under press så om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte börja söka nått vidare förens mina pengar är slut. Kanske inte det smartaste sättet att resonera, men när man bor hemma har man ju endå en trygghet. Livet känns ganska bra just nu, det ordnar sig nog på nått sätt. Don't worry, be happy liksom. 


Och just det, jag måste köpa nya strumpor igen. Var tar alla vägen? 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se