Direktlänk till inlägg 11 december 2007

Brisbane vs. Bohuslän

Av Johanna - 11 december 2007 20:44

Till jul går min anställning ut, men arbetsledaren hälsade att jag var välkommen tillbaka vecka 16. nu har jag sexton veckor, dvs fyra månader utan planer. Söka nytt jobb kanske? Låter som en bra idé. Eller åka till Hanna i Brisbane? Låter som en ännu bättre idé. Det är ruggigt dyrt att åka till Australien, men jag kommer ha råd om jag tar lönen och de sparade pengarna som jag fick i student/födelsedagspresent. Frågan är om det är värt att träffa Hanna i en månad och samtidigt uppleva en helt ny kontinen, för att sedan komma tillbaka totalt luspank.

Just nu får jag det till att det är väldigt värt det.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se