Alla inlägg under november 2007

Av Johanna - 15 november 2007 19:05


Kristen vegantjej med kameran i högsta hugg.

Var orden jag valde att skriva under länken visa presentation här till höger. Men det säger väldigt lite om vem jag är egentligen. Så..


Jag heter Johanna Christina Märta Pehrsson Lindqvist och jag kan inte bestämma mig. Var jag ska bo, vad jag vill bli när jag blir stor, vad jag vill äta eller vilka strumpor jag ska ha på mig. (Det sistnämda brukar dock lösa sig ganska enkelt genom att jag har olika strumpor på fötterna, de som känner mig vet.)

     Jag har en ouppnårbar längtan efter att vara korrekt. Miljövänlig, djurvänlig och människovänligt. Jag får dåligt samvete för det mesta och känner mig som en dålig människa ofta, om så bara för en elak tanke som far genom mitt huvud.

     Jag har tre saker som jag försöker komma ihag att göra varje dag. Läsa bibeln,  ta åtminsonde ett foto, och skölja tänderna med flour.

     I våras tog jag studenten efter att ha gått Estet med inriktning Bild och Form, jag lärde mig mer om mig själv, människor och livet än om bild under dessa tre år men det var endå den bästa tiden i mitt liv.

     Just nu växlar jag mellan att vara, som min mycket gode vän Emil så vackert kallar det, "till arbetsmarknadens förfogande" och att tjäna lite pengar på vad helst jag kommer åt. Just nu råkar detta vara likfabri.. förlåt jag menar fiskfabriken Abba seafood, idealisk arbetsplats för någon som inte äter kött. ;)

ANNONS
Av Johanna - 15 november 2007 18:59


Ärligt, det här kommer aldrig gå vägen. Jag är ingen skrivmänniska och att hålla både bloggen och bilddagboken uppdaterade med mitt liv känns som mer än vad jag kommer klara av.


But i'll give it a try!

ANNONS
Av Johanna - 15 november 2007 18:51

Utan musik skulle livet vara ganska tomt, håll med om det?

Just nu lyssnar jag på Keops pyramid med Thåström. En låt som jag hade glömt bort, men nu när jag lyssnar på den så undrar jag hur jag kunnat missa den.Av Johanna - 14 november 2007 20:03


Jag sitter här och lyssnar på Sinéad O'Connors Black Boys On Mopeds

och kände att det var dags för mig att joina bloggträsket nu precis som alla andra. Jag menar, jag är inte mer än människa, grupptrycket påverkar mig med tillslut. ;)Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se