Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Fredag på fiskfabriken.

Av Johanna - 30 november 2007 19:19

Idag har varit en mycket rolig dag på jobbet, (för egentligen gillar jag mitt jobb, jag gillar bara att klaga på det då och då). När tiden går allt för långsamt brukar vi roa oss med diverse tävlingar i stil med "hitta fulaste fisken", "hitta flest makrillar bland sillen" eller varför inte "hitta någonting bland sillen som ingen hittat förut". (Tessan vann den sistnämnda tävlingen med ett skosnöre)

Idag startade vi en gemansam samling med ett exemplar av varje fisk av fel sort vi kunde hitta. När klockan började närma sig halv ett och alla var sådär lagom fredagströtta och inte detta roade oss längre kom någon på den briljanta och extremt softisikerade idén att sätta en lappar med varierande text på ryggen på andra inte ont anande medarbetare. Detta slutade såklart i totalt kaos med att alla sprang runt och kastade sill på varandra!

När jag kom hem upptäckte jag till min förfäran att mitt enda piercingsmycke var borta, vilket gjorde mig så ledsen att jag gick och la mig och tjurade i min säng. Vaknade en halvtimme senara av att min syster ringer från sitt jobb och har tråkigt och vill att jag ska vara social och få tiden att gå. Vi hade ett mycket givande samtal om sista Harry Potter-boken innan jag var tvungen att lägga på efter att det hade tutat i luren minst tre gånger för att singnalera att någon anna försökte ringa. Sedan visade det sig att smycket inte alls var uppdammsuget som jag förfärat utan bara hade råkat hamna på hallborde och inte på hyllan i badrummet som jag trodde. Då blev jag så glad och lycklig att jag bestämde mig för att fotografera lite, och vilka bilder det blev. Helt otroligt fina skuggor!


För fler bilder se min bilddagbok.

(Av nån anledning har länken bestämt sig för att se sådär konstig ut vad jag än gör, men den funkar och det är huvudsaken. Vet någon kunnig och vänlig själ vad jag har gjort för fel så hojta till.)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se