Direktlänk till inlägg 23 november 2007

Pyroman? Moi?

Av Johanna - 23 november 2007 15:51

Jag är i extremt chocktillstånd, jag har nästan tutta eld på huset!

Okej så här var det, jag lade in en djupfryst biff i micron och satte timern på 5 minuter och gick för att kolla min mejl under tiden. Känner att det lukatar lite och går ut i köket och HELA nedevåningen är FYLLD MED RÖK! Jag får panik och öppnar alla dörrar och fönster, på med fläkten och ut med tallriken med den nu sedan länge förkolnade maten.


Nä, jag är nog en fara för både mig själv och min omgivning.

Och jag kommer defenitivt INTE använda micron på ett bra tag!!
<- Maten, efter brand-dramat.

Jag åt flingor i stället.


 
ANNONS
 
civixier

civixier

23 november 2007 16:15

Ick :S Tur att du överlevde iallafall :)

http://1.civixier.com

 
Jeez

Jeez

23 november 2007 22:26

Läskigt! Fast du gjorde helt rätt som öppnade fönster och dörrar först! Rök är otäckt. Och vilken supermicro du måste ha, jag får alltid tina saker i all evighet (känns det som) innan det är klart trots att jag kör full effekt. Eller har det med vätskemängd i maten att göra kanske? Jag tinar oftast typ grytor...

Och trevligt att hitta hit förresten!

http://samtalmedj.blogspot.com

 
Ingen bild

Henna

27 februari 2008 18:26

Hehe så kan dä gå :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se