Direktlänk till inlägg 19 november 2007

Måndag - men det går ju över som tur är.

Av Johanna - 19 november 2007 18:29


Faktiskt kan jag ibland tycka tisdagar är värre. På måndagar är man ju åtminstinde utvilad efter helgen. :)


En ny vecka har börjat och nu är det bara fem veckor kvar tills jag slutar jobba och kan åka hem och krama på alla igen. Beware..  Jag trodde inte jag skulle säga det här, men jag kommer nog sakna Abbafolket en smula. Fisklukten däremot har jag inget emot att bli av med.

      När jag kommer hem är det jul och för en gångs skull ser jag inte alls fram emot det. Julklappar? Usch vad jobbigt! Jag har redan lyckats förhandla mig till att inte byta med min syster och förhoppningsvis slipper jag ytterligare några paket.  Det känns bara krystat och jobbigt. Bort med all hysterisk konsumtion och in med lite Jesus i julen igen!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 november 2009 16:12

  ..men den fortsätter på ett annat ställe. Säg till om du vill ha adressen. Men det är inte säkert att du får den för på den nya bloggen visar jag en annan sida av mig själv som jag inte vill att alla ska se. ...

Av Johanna - 13 maj 2009 18:15

  Återigen det här med predikan. Jag har fortfarande inte skrivit någon predikan om Joh 6-1-15, än mindre hållt den. I morgon har jag ett andra försök på mig att få predika inför klassen. Men jag har ingen predikan! Jag har verkligen tänkt sönder tex...

Av Johanna - 27 mars 2009 19:45

Det har blir ett kort inlagg, men jag maste bara beratta. Jag ar i Betlehem! Skriver pa ett tangentbord med hebreiska tecken, sa det ar lite klurigt. Vi har besokt Nazaret, bebadelsekyrkan, cyklat runt galileiska sjon och varit pa harlighetens berg, ...

Av Johanna - 17 mars 2009 08:47

  Jag skrev just ett långt inlägg om solen, våren, nyfångade Pokémon, min pojkvän och att det bara är 7 dagar kvar tills Israel resan.(Är inte 7 ett heligt tal föresten?) Men jag råkade visst komma åt någon knapp så allt försvan och snart börjar lekt...

Av Johanna - 9 mars 2009 16:25

  Jag tänkte återuppväcka bloggen för att ha någon stans att beklaga mig. Just nu är det oerhört synd om mig. Det ligger till såhär; vi har fått en uppgift i Bibelmetodiken att skriva en predikan och sedan framföra den för klassen. Alla fick varsin b...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se